Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Guide: Rejs til sol og sommer i skønne Thailand

Drømmer du om at skifte det kedelige vintervejr ud med varme og masser af sol? Når vinterhalvåret har bidt sig godt fast i det kolde nord, så kan drømmene godt vende mod et varmere klima og tropisk vejr. Alt dette kan du få i skønne Thailand. Mange mennesker vælger derfor at rejse til denne destination netop om vinteren. Hvis du ikke allerede har været på ferie i det fantastiske land i Asien, så bør du måske overveje om det er en feriedestination du bør besøge. Læs her hvorfor.

Guide: Rejs til sol og sommer i skønne Thailand

En uforglemmelig rejse til Thailand

Hvad enten du er til strand, natur, kultur eller storby, så har Thailand det hele. Og masser af det. En rejse til Thailand behøver nemlig ikke blot at bestå af to ugers ferie ved poolen, hvis man gerne vil opleve så meget så muligt. Hos Unique Travel, kan man nemlig vælge at tage på rundrejse Thailand, hvor man kombinerer flere steder. Man kan også vælge at tage på en guided rejse til Thailand, hvis man ønsker.

Kender du ikke til alle de spændende destinationer i landet, så kan man med fordel vælge et af de spændende rejseforslag som rejsebureauet tilbyder.

Skræddersy din rejse til Thailand

Hvis man ikke har så meget kendskab til, hvad landet har at tilbyde, kan man også vælge at skræddersyrejsen sammen med Unique Travel. På den måde kan du opleve de destinationer, som passer til dine ønsker og behov. En kombination kunne for eksempel være ø-hopping i det sydvestlige Thailand. Her kan man opleve forskellige øer såsom Koh lanta, Koh Lipe og Langkawi (Malaysia). Vil man gerne have Bangkok med, kan dette eventuelt også være en mulighed. Med en forholdsvis kort afstand mellem Koh Lipe og Langkawi, kan man eventuelt slutte rejsen på den Malaysiske ø. Her ligger der tilmed også en lufthavn.

Thailand bugten

Denne bugt, også kaldet Siambugten, ligger på den sydøstlige side af Thailand. Også her er der mange øer, som er absolut fantastiske. Nogle af de øer som man kan finde i denne del af Thailand, hedder Koh Chang, Koh Tao og Koh Samui. Når man skal vælge de øer, man vil besøge, bør man overveje hvilke der passer bedst. For der er stor forskel på øerne i hele Thailand, hvad enten man er til masser af liv, dykning, eller en ø, som man har mere for sig selv. Diversiteten i hele landet kan faktisk variere meget.

Det er en rigtig god idé at benytte sig af et rejsebureau, som kan hjælpe med at rådgive og guide en i sine valg. Hvis du vil vide mere om rundrejse Thailand, rejseforslag eller en eventuel afbudsrejse til Thailand, så klik dig ind på Unique Travels hjemmeside.