Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Her er alt, du skal vide om lejebiler

Mangler du en lejebil til at køre rundt i her til sommer? Skal du ud og se nogle smukke seværdigheder, i en storby på din rejse, så kan en lejebil være en oplagt mulighed. Lejebiler kommer i mange forskellige størrelser, modeller, årgange og priser, og der skulle derfor gerne være en lejebil til alle. Book en lejebil gennem CarTrawler, som er med til at give dig en god oplevelse, på din rejse. Læs med her i artiklen, for at lære mere om lejebiler fra Cartrawler.

Hvordan bestiller man en lejebil?

Hos CarTrawler kan du nemt, hurtigt og sikkert bestille en lejebil online. En bestilling hos dem består af 4 simple trin. Du starter med at vælge tid og sted. Derefter vælger du, hvilken bil du ønsker at leje af dem. Så vælger du den forsikring, som du ønsker, samt begynder på trin 3, at udfylde dine kontakt- og betalingsoplysning. Sidst men ikke mindst, så modtager du selvfølgelig en bekræftelse på din booking af lejebil. Så snart de modtager din betaling, så får du en bekræftelse på din e-mail, samt et link til en side på CarTrawler, hvor du kan se din voucher. Du skal nemlig hente denne voucher ned, printe den ud og tage den med hen til det biludlejningsfirma, hvor bilen skal afhentes. De garanterer, at der altid står en lejebil parat til dig, når du skal bruge den.

Lejepolitikker til lejebiler

Der er to almindelige lejepolitikker, som du faktisk bør være opmærksom på, før du booker din lejebil. Det kan nemlig godt forvirre nogen, så tjek altid lige brændstofpolitikken i din bekræftelse og voucher. For der eksisterer nemlig, ved en del udlejningsfirmaer, en brændstofspolitik, som handler om, at tanken er fuld, når du henter bilen, og når du afleverer bilen tilbage igen, så skal tanken igen være fuld. Dette er en af de bedste løsninger for mange firmaer, da det giver kunden den bedste værdi. Derudover skal du være opmærksom på, at de fleste biludlejere vil tilbyde ubegrænset kilometer som standard, men tjek lige dine lejevilkår efter igen, da det ikke altid er tilfældet. Nogen har nemlig ikke kilometer med som standard i prisen. Hos nogle firmaer er en ekstra chauffør inkluderet i prisen, mens andre opkræver et gebyr. Men alle biludlejningsfirmaer vil kræve at se kørekort, på samtlige chauffører af bilen.